Охранителни системи

CCTV Systems предлага монтаж на охранителни системи.

Факт е, че престъпленията срещу личността, посегателствата върху личното имущество и непозволеното нахлуване в домовете ни, прогресивно се увеличават всеки ден.
Погрижете се това да не се случи на Вас!
Днес алармените системи не са лукс, а необходимост!

Какво представлява една стандартна домашна алармена система?

Основната функция на стандартна домашна алармена система е да охранява малки пространства като къща, апартамент, офис, вила. Да уведомява Вас или съответната СОД фирма за всеки опит за проникване или възникнал проблем със сигурността. Една система за сигурност може не само да Ви предпазва от кражби. Според индивидуалните Ви нужди може да се съчетае с видеонаблюдение, пожароизвестителна система, контрол на достъпа.

Конфигурация на системата

Към тези устройствата могат да бъдат свързани различни сензори като обемен датчик (ПИР), датчик на вратата и т.н. с което да се повиши защита на вашето имущество (жилище). При изградена такава система, каквато и да е алармена ситуация активира алармата или автоматичното набиране на предварително въведени 4 различни номера (напр.: мобилен телефон, телефона на обслужващата Ви охранителна фирма, охраната в жилищния блок, телефона в офиса Ви, телефон на полицията). Вратата се отваря само от регистрирана RF карта или въвеждането на ПИН, а опита да се влезе с нерегистрирана карта води до задействане и на алармата.

Copyright © 2016 CCTV Systems