Изграждане на системи за видеонаблюдение

CCTV Systems предлага проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение за търговски обекти, учебни заведения, банки, бензиностанции, игрални зали, болнични заведения, хотели, жилищни сгради, строителни обекти, паркинги, гаражи, частни имоти, обществени сгради, превозни средства и др.
Изграждаме системи за видеонаблюдение както в София, така и в страната.

Един от основните стремежи на фирмата е висококачественото и професионално изграждане на системата за видеонаблюдение за всеки един обект, като за целта използваме възможно най-качествени компоненти за изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение.
С всяка направена от нас система за видеонаблюдение получавате 3 месеца безплатна поддръжка.

Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение фирмата приема като личен проблем, който се стреми да разреши бързо, ефективно и професионално. За да осъществи тези си цели, разполага не само с високо квалифицирани специалисти, но и използва най-модерна техника.

Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение, който проектираме или създаваме, може да бъде наблюдаван и контролиран отдалечено през интернет. Така, във всеки един момент, клиентите ни могат да бъдат информирани.

Според типа и спецификата на дадения обект, при изграждането на системата за видеонаблюдение могат да бъдат използвани, различни типове камери за видеонаблюдение. IP мрежови камери, безжични камери, управляеми високоскоростни PTZ камери, вандалоустойчиви камери, камери за външен монтаж, скрити камери и др.

Според условията и местоположението на камерите за видеонаблюдение, е възможно захранването на системата за видеонаблюдение да бъде изградено от фотоволтаични клетки, ветрогенератори и акумулаторни батерии.
Този вид захранване е най-добрия и в някои случай единствен вариант при видеонаблюдение на труднодостъпни и отдалечени места, като пътища, хижи, горски и ловни обекти.

 

 

 

Интеграция на POS система с DVR

Интеграцията на POS система с DVR ви дава уникалната възможност, освен видеонаблюдение на вашия търговски обект, да виждате всяка касова операция във видео записа си.
Реално видеонаблюдение на касовите операции във вашия търговски обект

Какво представлява системата:
Във всеки търговски обект системите за управление на търговската дейност и за управление на видеонаблюдението работят синхронно, но без комуникация една с друга. Обединение на две системи в контролната им част. Като пряко взаимодействие може да се посочи възможността търговската система да изпраща всяко действие към видеонаблюдението и в записа на данни да се поставят съответни субтитри за операциите, които се изпълняват. По този начин освен действията на касиерите и сервитьорите се записва и допълнителна информация като количество, цена, отстъпки и специални операции (изтриване (войд) приключване и ресто). Като ефект от настоящата система е пълното елиминиране на подмяната на баркод, при която се сканира артикул с подменен баркод, възможността за сканиране на няколко артикула и последващото им изтриване от сметката преди приключване и маркирането на кока кола вместо коктейл в ресторант. Също така ще е възможно да се видят на запис всички моменти, когато е бил продаден един артикул (ако това е необходимо за да се проследи липса или съмнение).
Използват се възможностите на платки Geovision и техен стандартен софтуер. Системата може да предава данни по RS232 или чрез LAN, като надеждността и защитата са на най-високо ниво.

Основни предимства:

  •     Възможност за надграждане върху вече изградени системи за видеонаблюдение;
  •     Функционалността е директно вградена в софтуера на Geovision;
  •     Не е необходима допълнителна инвестиция в хардуерни компоненти;
  •     Изграждането на системата е изцяло на софтуерно ниво;
  •     Всяко едно действие направено чрез софтуерът, може да бъде отразено във видео записа;
  •     Възможност за избиране на поредица от кадри, на база продаден артикул.
Copyright © 2016 CCTV Systems